Wakacje, urlopŹródła termalne w Słowacji - Velky Meder Thermal SPA Langos syr kecup smotana

Langosz to specjalność charakterystyczna dla kuchni węgierskiej. Głównymi składnikami ciasta są mąka pszenna, gotowane utłuczone ziemniaki, mleko, cukier, sól i olej. Przed smażeniem na głębokim oleju ciasto jest formowane w płaskie placki o średnicy kilku-kilkunastu centymetrów. Cena około 3PLN

Langosz to specjalność charakterystyczna dla kuchni węgierskiej. Głównymi składnikami ...
Komentarze
  • hepik 28-06-2008 g. 13:30:41
    1Skąd wziąłeś te kartofle w przepisie? Mąka pszenna,mąka kukurydzianna,drożdże...
  • Misio 31-07-2008 g. 11:31:26
    I co ma wspólnego z pizzą??? Przecież to jest pyszny (zwłaszcza czosnkowy) racuch z wielu mąk.
Dodaj swój komentarz
Dodaj swoją opinię:

Nick:

Treść: