Wakacje, urlopJedzenie nad morzem (polskim morzem)Ceny ryb w smażalni nad morzem

Ryby smażone w smażalni: Flądra 4PLN, Panga: 5,5PLN, Sandacz, Łosoś, Halibut, Pstrąg - ceny za 100g w smażalni ryb nad Polskim morzem. Porcja ryby to około 300g, więc wybierając np pstrąga rybka kosztuje 22PLN, do tego jakieś surówki - cena dochodzi do 25PLN. {s Będąc nad morzem warto spróbować rybę gdyż jest świeża i może stanowić atrakcję}. Sprostowanie nadesłane przez internautę: "praktycznie nad morzem nie ma wcale tzw. świeżej ryby.Oprócz flądry i belony co są z Bałtyku to wszystkie pozostałe są z zewnątrz, mrożone i leżą w blokach po pół roku i więcej"

Ryby smażone w smażalni: Flądra 4PLN, Panga: 5,5PLN, Sandacz, Łosoś, Halibut, Pstrąg ...
Komentarze
  • b...... 28-03-2011 g. 20:16:27
    i tak znalazłam popularne ryby Bałtyku,nie byliśmy nigdy nad morzem pozdrawiam i dziękuje
Dodaj swój komentarz
Dodaj swoją opinię:

Nick:

Treść: